دسته بندی ها
آخرین مطالب
-
✅اطلاعیه درخصوص ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی فاقد پروانه کار در واحدهای صنفی
ﺳﻪشنبه, 09 تیر 1405 -
✅اخذ آزمون از پروانه تخصصی املاک و خودرو حذف شد.
ﺳﻪشنبه, 02 تیر 1405
برچسب ها
نمایش جزئیات
نشست هم اندیشی رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بازرسان صنف
چکیده خبر
گودرزی در جلسه بازرسان اتحادیه : صنف املاک پایین آورنده قیمت هاست

به گزارش روابط عمومی نشست هم اندیشی رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با بازرسان صنف روز سه شنبه 5 اردیبهشت 1402 در سالن جلسات اتحادیه برگزار شد .
در این نشست تمامی بازرسان صنفی و اعضاء هیئت مدیره نیز حضور داشتند .
گودرزی در این جلسه ضمن پرداختن به دغدغه های صنفی گفت : جلسات متعددی با نمایندگان مجلس پیرامون سایت سکو و نرخ گذاری داشتیم که امیدوارم نتایج مثبتی بگیریم . همانگونه که مستحضرید فصل اجاره و خریدو فروش ملک فررارسیده ، از اعضاء صنف میخواهم مثل همیشه که کمک حال قشر ضعیف بودید ، ضمن ارائه خدمت صادقانه با مردم شریف و عزیزمان همراهی و همدلی داشته باشید و مواظب باشید که ما عاملی برای افزایش قیمت ها نباشیم .
اینجانب و هیئت مدیره وقت در جلسات استانداری ، وزارت کشور و وزارت راه اعلام کردیم که صنف ما آورنده قیمت پایین است و در قیمت گذاری تاثیری نداریم ما هیچوقت عامل گرانی نبودیم .
گودرزی ادامه داد : از برنامه های پیش روی این هیئت مدیره تقویت سامانه املاک و مستغلات و جلوگیری از فعالیت واحدهای غیرمجاز است . از واحدهای غیرمجازی که باعث آبروی صنف و آبروی اعضای صنفم باشد گذشت نمی کنیم .
همچنین گودرزی پس از تاکید بر شناسایی واحدهای غبرمجاز اعلام کرد در هفته آینده اکیپ بازرسی بصورت محله ای و گشت ویژه در یکی از مناطق تهران اجرا خواهد شد .
در ادامه بازرسان سوالات ، نطرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند که گودرزی رئیس اتحادیه ، داود بیگی نژاد نائب رئیس اول و سمانه محرمی نمین نائب رئیس دوم در مقام پاسخ برآمدند .









ارسال دیدگاه : برای ارسال نظر حتما باید ثبت نام کنید