به گزارش روابط عمومی روز سه شنبه مورخ 27 آبان جلسه هم اندیشی اعضاء پایگاه بسیج با حضور رئیس اتحادیه ، آقای سیانکی فرمانده پایگاه بسیج شهید عراقی و اعضاء شورای پایگاه با رعایت پروتوکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن کنفرانس برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی روز سه شنبه مورخ 27 آبان جلسه هم اندیشی اعضاء پایگاه بسیج با حضور رئیس اتحادیه ، آقای سیانکی فرمانده پایگاه بسیج شهید عراقی و اعضاء شورای پایگاه با رعایت پروتوکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن کنفرانس برگزار گردید .
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز شد .
در ادامه رییس اتحادیه مشاوران املاک ضمن خوشامدگویی به اعضاء حاضر گفت : من فقط در یک کلمه از خدا میخواهم به بنده روحیه بسیجی به معنای واقعی و کرامت بسیجی عنایت کند چرا که بسیجیان کسانی هستند که بی ادعا و بدون طلب خواهی برای مردم فعالیت میکنند . بسیجی یعنی بهترین ، پاک ترین ، صادق ترین ، امین ترین و باشخصیت ترین افراد . بسیج یعنی از بطن مردم برای مردم و اینجانب زبانم قاصر است که درمورد بسیج سخن بگویم . خسروی ادامه داد پشتکار، تواضع و فروتنی فرمانده پایگاه جناب آقای سیانکی قابل تقدیر است .
رئیس اتحادیه مشاورین املاک با قدردانی از برادر بسیجی «محمد حسینی سیانکی» فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید عراقی و سایر مسئولان و اعضای خدوم بسیج نقش این قشر را به کمک به برنامه های اتحادیه بسیار موثر دانست و از خدمات این عزیزان قدردانی نمود.
ایشان خواستار همکاری جامعه فداکار بسیج برای کمک به نظارت، بازرسی و کنترل تخلفات واحدهای صنفی متخلف و مشکلات بازار مسکن شد و ادامه داد دست شما بسیجیان را می بوسم . به فرموده رهبر معظم انقلاب مردم ولی نعمت ما هستند . مردم بر ما ارجح هستند .و هرکجا حق مردم را بگیریم خدمتی به جامعه و اسلام و وطن کردیم و اگر حقی را نستانیم خیانت کرده ایم .
وی ضمن قدردانی از خدمات ارزنده و دلسوزانه بسجیان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی مانند دفاع مقدس، جهاد و خودکفایی کشور، از این قشر خدوم درخواست کرد به عنوان بازوان قوی و فداکار اتحادیه به ارتقا نظارت و برنامه های بازرسی اتحادیه برای برخورد با تخلفات واحدهای صنفی و افرادی که بازار مسکن را ملتهب می کنند، کمک کنند و بتوان در راستای حمایت از مردم عزیز، قیمت های کاذب ملک و مسکن را شکست.
در این جلسه و در راستای کمک های مومنانه حوزه بسیج به اقشار آسیب پذیر، به ۲۰ زوج جوان نیازمند از طرف آقای خسروی کمک هزینه تهیه جهزیه اهدا شد.
جلسه با صلوات بر محمد و آل محمد پایان یافت .
دیدگاه کاربران
0 دیدگاهشما هم دیدگاه خود را ارسال کنید